KÖZEL 300 ÚJ MENYASSZONYI RUHA ELÉRHETŐ A SZALONBAN

Készletünk folyamatosan változik, hogy mindig a legújabb ruhák közül válogathassatok így az alábbi képekkel csak kínálatunk töredékét mutatjuk be!

Ismerkedj meg menyasszonyi ruha kollekciónkkal!

Ruháinkat előrelátó trendismerettel, pontos szakértelemmel és szerető gondoskodással válogatjuk össze Menyasszonyainknak. A klasszikus szabásvonalaktól kezdve az egészen bátor stílsujegyekig minden megtalálható a kínálatunkban. A legnépszerűbb fazonok közé az örök klasszikus A-vonalú stílusok, a merész Sellő fazon, álomszerű Princess és a letisztult, egyenes szabású esküvői ruhák tartoznak.

Az anyaghasználatban nem ismerünk kompromisszumot. Kizárólag prémium nemes anyagokból készült ruhákat találhattok szalonunkban: aprólékos csipke kézimunkák, puha tüll anyagok, ragyogó szaténok, elegánsan sejtelmes chiffon selymek.

Napjaink menyasszonyi ruhái már rengeteg színben elérhetőek, a menyasszonyok választási lehetősége nem korlátozódik a fehér árnyalataira. Az olyan tervezők megjelenésével mint Vera Wang utat törtek maguknak az igazán színes menyasszonyi ruhák az esküvői divatban. Bármely tábort is erősítse menyasszonyunk, tudnunk kell, hogy az esküvői ruha színe jelentéssel is bír.

A Privé Salonban a fehér igazi fehér - készletünk szinte kizárólag új ruhákból áll ezért a tökéletességnek - ahogy az azt szimbolizáló fehér esküvői ruhának is - nálunk valóban csak egy árnyalata van. Egy másik tradicionális választás az ekrü esküvői ruha, mely kifejezetten előnyös a világos bőrű lányoknak. A rózsaszín menyasszonyi ruha az ártatlanság mellett egy kis játékos kacérságot és fiatalos frissességet csempész árnyalatával a megjelenésünkbe. Mindemellett a rózsaszín a nőiességet leginkább kifejező szín.

FEL