Egyszerű menyasszonyi ruha

Mit válasszunk, hol kezdjük a menyasszonyi ruhakeresést. Először is tekintsük kellemes programnak egy barátnővel, vagy anyukával, ha ez segít, de nem érdemes tömegjelenetté hizlalni az eseményt. Nem baj, ha már az óvodában is erről álmodoztatok, de érdemes átgondolni, hogy most miben éreznétek jól magatokat. Egyszerű, vagy feltűnő, mondjuk díszes sellőruha az álmaitok darabja?

Az vitathatatlan feltétel, hogy egy menyasszony legyen vonzó. Ehhez olyan ruhát érdemes választani, amiben jól érzi magát és passzol a személyiségéhez. Azok a lányok, akik a hétköznapokon is elegáns kiskosztümöt, magassarkú topánkát viselnek, természetes, hogy a nagy napon is tündökölni szeretnének, azonban vannak olyan lányok is, akik általában imádják tornacipős, sportos stílust, de a nászünnepen királylányként szeretnének a tükörbe, pontosabban a vőlegény szemébe nézni.

Az utóbbi időben nagy kultusza lett a gazdagon díszített menyasszonyi ruhának, de egyre inkább előtérbe kerülnek az egyszerű esküvői ruha fazonok is, ahol egy szép kelméből készült derékban húzott szoknyájú, mesésen karcsú ujjú ruhát fantasztikus 3D-s rátétekkel turbóznak fel a tervezők. Első pillantásra egy sima, hosszú ujjú, nagyon bő szoknyával kombinált, visszafogott csónak dekoltázsú egyszerű menyasszonyi ruha, de a vállakon megjelenő apró szobrocskák odavonzzák a tekintetet a menyasszony arcára is. Ráadás, hogy ebben a ruhában biztosan nem fog vacogni az ara. még a hűvösebb időben sem.

Másképpen elegáns az a menyasszony, aki szereti a szép dekoltázst és nem ragaszkodik a jégfehér árnyalathoz, hanem a melegebb tónust kedveli. Egy lenge muszlin, vagy tüll ezer rétegben önmagában is mutatós, de a sima forma egyensúlyt teremt. Egy letisztult, akár derékig lenyúló dekoltázs tökéletes a finom ékszerövvel. Ez az egyszerű menyasszonyi ruha kellemes viselet, nem kell bajlódni az abronccsal a szoknya alatt, nem szoros a fűző. De, nem minden testalkathoz passzol. Érdemes alaposan felpróbálni, mozogni a menyasszonyi ruhapróbán, hogy milyen érzést ad. Ez a teszt azért is fontos, mert egy mesés, pánt nélküli dekoltázs, ahol a váll és a kulcscsont is szabadon van, ott a gravitáció okozhat kényelmetlenséget. A gyönyörű, nehézselyemből készült egyszerű esküvői ruha minden ékszer nélkül is mutatós., hiszen az anyag maga is annak számít, igen még, a hangja is  mesés, olyan szépen susog járás közben, a táncról nem is beszélve.

Szóval ilyen egyszerű ruháknál fontos a felsőrész. Biztosan jól simuljon és ne csupán szorítson, ne kelljen húzogatni, igazgatni, ne okozzon gondot, ha lehajol a menyasszony a vendégekhez, vagy a vacsoránál, hiszen nem csak vigyázállásra készül ezen a fontos napon. Ugye láttatok már ilyen helyreállító mozdulatokat a korábbi esküvőkön?

Álmaid esküvői ruhája csak Rád vár szalonunkban! Foglalj időpontot most!

FEL