Egyenes Vonalú Menyasszonyi Ruha

Az esküvők tervezése csodás játék és persze maga az idegbaj, hogy minden klappoljon a nagy napon. Egy része azonban élvezetes kaland, mégpedig,  az esküvői ruha kiválasztása. 

Jó kis csajbuli is lehet, amíg eldől, hogy hatalmas tüllcsoda, vagy az egyre inkább trendi kényelmes, hordható egyenesvonalú menyasszonyi ruha kapja a főszerepet. A gyönyörű hétmérföldes uszállyal dúsított modellek nagyon mutatósak a bevonuláskor, de később nehezebb benne mozogni. Szerethetők a levehetős megoldások, de aki nem akar ezzel vacakolni, választhat olyan fazont amelyben mindig kényelmesen érezheti magát. Az egyenes vonalú esküvői ruha mindenkinek előnyös. Az alacsonyabb menyasszonyok sem válnak  bőszoknyás, kockacukorrá, a teltebb lányok karcsúbbnak érezhetik magukat, mert az egyenes vonalú menyasszonyi ruhák nyújtják az alakot. Egy alakformáló alsóneművel minden sziluett tökéletes lesz.

Az egyenes vonalú modelleknél még inkább szerepet kapnak a mesés, lágyesésű, önmagukban mintás, vagy fényes kelmék, amelyek felérnek egy ékszer hatásával. Az egyenes vonal nem jelent unalmat, ugyanis aki szép lapocka tulajdonos, nyugodtan kitárhatja a ruha hátát, akár egészen mély kivágással, vagy ha kebeltájon sikeres a menyasszony, akkor nyugodtan éljen a kirakat nyújtotta előnyökkel. Jöhetnek a vállakra a gyöngy, vagy toll díszek, kinek mi a kedvence. Ráadásul ezek a díszek levehetők, cserélhetők is lehetnek. Választhattok egy extrémebb megoldást a polgári eskühöz, míg a templomi szertartáshoz az elegáns, de a dekoltázst jobban fedő felsőrészt.

Az egyenesvonalú ruháknál is működhet a „two in one” akció, ugyanis lehet kétrészes a ruha, mert a sziluettet a szoknya formája uralja, így akár két felsőt is választhattok ugyanahhoz az egyenesvonalú szoknyához. És, ha már két részes, azzal is lehet játszani, hogy a felsőrész eltérő anyagból készülhet, az egyik fényes, a másik mattabb hatású. Például fényes a míder, puha bársony az egyenesvonalú szoknya  Az egyenesvonalhoz manapság a tervezők gyakran kreálnak egy boka, vagy comb-villantós hasítékot is, így a visszafogott stílus finoman izgalmassá válhat. 

FEL