fbpx

A vonalú menyasszonyi ruha

Az A vonalú szabás mindenki számára tartogat valami hízelgőt. Vonzó lehet a legkülönbözőbb testalkatú menyasszonyok számára. A felső rész szorosan követi testünk vonalát, majd derekunktól lágy esés jellemzi az alsó részt. Ez a fazon minden pontján a legjobb helyen “öleli át” tulajdonosát. 

Ez az egyik legkényelmesebb viselet a Nagy Napon. Ha arról álmodtál, hogy a ruhád derékban karcsúsít és egy elegáns nagy szoknyával tündökölsz, vagy épp arra vágysz, hogy kihangsúlyozza a mellrészed és alsó részének esése könnyed eleganciát kölcsönözzön a megjelenésednek ezzel a fazonnal biztosra mehetsz.

Egy igazán klasszikus fazon, mely részleteivel díszítettségével is képes személyiségeddel harmonizálni. Asszimetrikus minimál, szeszélyesen romantikus vagy egy igazi tradicionális felső részre vágysz egy kis csavarral? A vonalú menyasszonyi ruháinkat  izgalmas szív dekoltázzsal, hosszú ujjú változatban és pánt nélküli kialakítással is megtaláljátok a Privé esküvői ruhaszalon kínálatában. Ugyanakkor ejtett vállú és zárt különlegességeket is tudunk kínálni az igazi divat ínyencségekre vágyó Menyasszonyoknak.

Álmaid esküvői ruhája csak Rád vár szalonunkban! Foglalj időpontot most!

Gyakran kérdezitek...

Az A-vonalú esküvői ruhák fő ismérve, a felsőtestet szépen kiemelő míderrész és  a derékszabástól finoman bővülő szoknya fazon. Anyagának, díszítésének csak a fantáziánk szabhat határt.

Ez a szabás tökéletes választás lehet alacsonyabb, vagy akár teltebb menyasszonyok számára is. Fantasztikus , könnyed viselet, így előszeretettel ajánljuk menyasszonyaink számára.

Engedd el minden korábbi elképzelésed a Privé Salon a-vonalú menyasszonyi ruhái messze túlmutatnak az átlagos darabokon. Hercegnőkhöz méltó tüll szoknyák és sexy, csipkével díszített  felsőrészek ejtik rabul Menyasszonyaink szívét. Foglalj időpontot most és találd meg álmaid ruháját!

Kiváló választás körte és telten formás alkatra. Egy jól megválasztott ékszerövvel feldobhatjuk ruhánkat és lecsalhatunk pár centit :)

Az A-vonalú ruha alacsonyabb menyasszonyoknak is nyer pár plusz centit karcsúsító összhatásával. Érdemes lágy esésű szoknyával kombinálni így garantáltan nem fogunk “elveszni a ruhában “.

FEL