fbpx

PNINA TORNAI Menyasszonyi Ruhák

A világ legismertebb menyasszonyi ruha designere - neve az amerikai TLC csatorna által a legendás Kleinfeld esküvői ruhaszalonban forgatott "Say Yes To The Dress" (Mondj igent a Ruhára!) divat reality által vált világhírűvé. Pnina a divat iránti szenvedélyét marokkói édesanyja és egyiptomi édesapja inspirálta, akik már fiatalon magukkal vitték magasrangú kultúrális és társadalmi eseményekre.

Szépséges ruhák és az különleges tervezői megoldások iránti rajongását ez az örökség hívta életre. Miután Párizsi esküvőjére elkészítette saját menyasszonyi ruháját rátalált hivatására és tudta, hogy kötelessége megosztani tehetségét más menyasszonyokkal is.

PNINA TORNA ESKÜVŐI RUHA KOLLEKCIÓ

Magyarországon kizárólag a Prive Salon-ban!

LOVE Collection 2021

Engedjétek meg, hogy bemutassak egy szívemnek különleges helyet.
Makhtesh Ramon: a világ legnagyobb szív formájú eróziós krátere
Évmilliókkal ezelőtt ennek a kősivatagnak a helyén óceán hullámzott melynek közepéből egy hegy emelkedett ki. Az Óceán visszavonult és átadta helyét a területet formáló folyóknak, melyek lassan kimosták, elmélyítették és mesébe illő falakkal vették körbe a ma már Maktesh kráterként ismert természeti csodát. Ma 350 méterre magasodnak ezek a szikla falak és a világon egyedülálló panorámával kényeztetik a szerencséseket. A sziklák szemkápráztató rétegződése 220 millió éves kőzetekkel varázsol el minket.
Azért választottam 2021-es LOVE kollekcióm fotózásának helyszínéül a krátert, hogy megbizonyodhassunk róla milyen különleges világ adatott meg otthonunknak - tiszteljük ezt a csodálatos bolygót és egymást! A kráter különleges szív formája pedig azt is elárulja miként sikerülhet... All we need is LOVE!

LOVE Collection 2020

A 2020-as LOVE by Pnina Tornai kollekciómmal szeretném viszonozni azt a rengeteg szeretetet, amit a világ minden tájáról a Menyasszonyaimtól kapok. Rengeteget jelent számomra, hogy osztozhatok a történeitekben.

Kollekciónk fotózásának helyszínéül a világ egyik csodáját, a föld talán egyik legszebb pontját a Holt-tengert választottam. Ez a kollekció is páratlan csoda - szívemet és lelkemet adtam a kollekció összeállításába és tervezésébe. Köszönöm, hogy vagytok és elértek hozzám - így lehetőségem volt egy olyan egyedülálló és változatos kollekció megalkotására ami minden Menyasszony számára kínál valami különlegeset.

 

Olyan ruhákat alkotok a Menyasszonyaimnak, amiben legeslegjobbat adhatják magukból életük legszebb napján. A ruhák sziluettjei kiemelik a nőiességet hogy megteremtsük azt a különleges megjelenést és érzést amiről mindannyian álmodunk a Nagy Napra várva.

Felkutattam nektek a világot a legkülönlegesebb anyagokért, hogy a védjegyemmé vált gyöngy díszítés által igazi királynőként tündökölhessetek. Minden menyasszonyi ruhám egy látomás, amit a munkám során olyan egyedi alkotásként keltettem életre, hogy minden apró részletében méltó legyen szerelmetek ünnepéhez. A kollekció egyedi megjelenése és ötletei által minden darab kínál valami újat. A 2020as LOVE kollekcióban a lágyesésű, egyenes szabású menyasszonyi ruhákon át az A vonalú és a Báli fazonú mesterművekig mindent megtaláltok.

Szeretném, ha az esküvőtök napját magabiztos boldogsággal ragyognátok be. Ezért csinálom amit csinálok...

Pnina Tornai ❤️💎😘

FEL