fbpx

Sellő Menyasszonyi Ruha

A sellő menyasszonyi ruha viselője dekoratív formáit impozáns módon hangsúlyozza. Ez a fazon egyedülállóan izgalmas, csábító megjelenéssel ajándékozza meg a menyasszonyokat - a lélegzetelállító hatás garantált. A sellő esküvői ruha elegáns határozottsággal öleli át a csípőt, tökéletes homokóra alakot formál. Merész viselet mely szorosan követi testünk vonalát egészen a térdig ahol bővülő alsórészben teljesedik ki.

Varázslatos megjelenést kölcsönöz a sellő fazonú esküvői ruha alacsony és magas lányoknak egyaránt, egyetlen hátrányával azonban számolnunk kell. A sellő ruhák szigorúan testhezálló szabásvonala valamelyest korlátozza mozgásunkat. Nincs mese, meg kell tanulnunk viselni ezeket a ruhakölteményeket, de nincs kétség afelől hogy minden más szempontból tökéletesen kárpótolnak minket.

Egy letisztult csipke sellő menyasszonyi ruha is tökéletes választás lehet de a varázslat tovább fokozható illúzió csipkés dekoltázzsal, elegáns uszállyal, 3D virág díszítéssel és rengeteg más apró izgalmas részlettel.

Gyakran kérdezitek...

Nőies homokóra alkatra ajánljuk - kihangsúlyozza a csípőt és a feneket. Főként magasabb menyasszonyoknak , de egy jól eltalált szabású sellőruhát alacsonyabb menyasszonyok is bátran viselhetnek :) 

Az álomruha kiválasztását követően varrónőnk lesz segítségedre apró, okos igazításokkal, hogy a lehető legkényelmesebb viseletté varázsoljuk számodra úgy, hogy közben a sellő fazon “woooow” hatása maximálisan megmaradjon.

Lézervágott , varrás nélküli testszínű bugyit ajánlunk mindenképp. Gyere el esküvői ruha szalonunkba és személyre szabott tanácsokkal látunk el, hogy emelheted tökélyre a sellő fazonú menyasszonyi ruha viselését! 

FEL