Tengerparti Esküvői Ruha

Az esküvő lehet a szerelmesek legszebb napja, de lényeges szempont, hogy hol mondják ki azt a bizonyos igent. Csillogó csilláros teremben, a család kertjében, vagy akár egy gyönyörű tengerparton. Aki megteheti,  a vízpart közelébe indul, és lassan a tengerpart sem elérhetetlen, amely ideális helyszín azok számára, akik kerülik a hónapokig tartó szervezést, a feszültséget és inkább meghittségre, nyugalomra vágynak.

Az esküvői ruha tengerpartra, jó ha könnyű anyagból van. Lehet “százrétegű” a szoknya, ami mutatós, ha a tengeri szél meglebbenti. A magasabb menyasszonyok bátran próbáljanak bővebb szoknyacsodákat, a teltebbek jól járnak a sellő fazonú ruhákkal vagy egy egyenesebb szoknya fazonnal. A tengerparti esküvői ruha lehet két részes, főleg, ha szeretnétek belegázolni a hullámos tengerbe. A sósvíz keményítőnek se rossz, de azért jobb, ha van a csomagodban egy váltás szoknya. És ha már a csomagnál tartunk. Ha itthonról viszed az ünnepi csodát, azzal is érdemes számolni, hogy mekkora batyuval indulunk el. A Privé Salon munkatársai fantasztikusan tudnak hajtogatni, ésszerűen adjusztálni a kiválasztott darabot. :)

A királykisasszonyos tengerparti menyasszonyi ruha általában hosszú, de nem igazán ajánlott az uszály a homokos tengerparton, kivéve, ha szőnyeget terveznek a bevonuláshoz, vagy teraszon tartják a szertartást, ahol ötvözhető a városi kényelem a tengerparti romantikával. Az is lehet megoldás, ha a 2 az 1-ben elv jegyében, az alapruhához levehető uszályt választ a menyasszony, amit a vízpartra érve egyszerűen legombolhat/lecsatolhat.  Manapság a combtájékig felhasított szoknyák is nagy sikert aratnak, ami alól kiléphet, megfelelő pillanatban akár, egy izgis, kék csipke combdísz vagy egy szép köves lapos talpú szandál.  

A főszerep a tengerparti ruha dekoltázsának jut, amihez 2021-ben sok 3D-s csipke, áttetsző muszlin és gyöngyök, szikrázó ékkövek és vállra simuló virágcsodák varázsolhatók, bár szerencsésebb, ha mindezt nem egyszerre álmodjátok magatokra. A szép kulcscsont tulajdonosoknak mesés az ejtett vállú ruha, ami idén különösen divatos. A designerek visszahozták a reneszánsz korában népszerű szögletes nyakkivágást, amely elképesztően mutatós napsütötte bőrrel. 

Apróságnak tűnik, mégis fontos a vállpánt. Vitathatatlan, hogy tökéletesen mutat egy nyakék, ha a vállak szabadok, de táncolni egy vállpántos ruhában biztosan könnyebb, mint egy váll nélküli míderben, ami nem mindig győzi le a gravitációt. :))  A kényelem legalább annyira fontos, ha dönteni kell, érdemes próbálgatni, hogy melyikben érzed jobban magad.                                                                                                       

A szolidabb madonna nyakú és a szexi köldök-villantó esküvőiruha egyaránt jó a tengerparton. Akinek a háta csodás, nyugodtan megmutathatja a tengerparti ruha  hát kivágásával, amely mélységének csak a jó ízlés szab határt. Akik nem akarnak mindent mindent megmutatni, sokkal inkább sejtetni szeretnék a lényeget, Nekik az áttetsző kelmék segítenek. 

Idén a tervezők beleszerettek a fodrokba, amely látványosan feldobja az egyszerű alapruhát is. 

Akinek csodás lába van és szereti megmutatni, bátran választhat rövid esküvőiruha modellt akár fényesebb selyemből, izgalmas váll megoldásokkal, esetleg különleges, elöl rövid, hátul hosszú szoknyaformákkal. Azt mindenképpen figyelembe kell venni a tengerparti menyasszonyi ruha kiválasztásánál, hogy a homokos part nincs éppen jó viszonyban a tűsarkú szandállal. A mezitlábas viseletnél jöhetnek az izgalmas boka ékszerek, virágdíszek, de a hosszú szoknya mezitláb nem ad olyan szép tartást, kivéve, ha rutinból megy a lábujjhegyen járás. A slampos, francia-mosónő fazont érdemes elkerülni. :))

Tuti nyerő a fehér tengerparti menyasszonyi ruha, bár a fehérnek is van 100 féle árnyalata. Lehet tört-fehér, jég-fehér, hófehér, de aki éppen a megszokott tónust kerülné, tájékozódjon előre a helyszínről. Van olyan tengerpart, ahol a partmenti sziklák, a pálmák színének árnyalata besegíthet egy különleges rózsaszín, türkiz, netán kékes tónus kiválasztásában. Idén a több rétegű-több színű tüllök is divatosak. Idén az elefántcsont és pezsgő árnyalat számít újdonságnak. Az idei trendnek megfelelően fehér és arany kombináció jellemezheti az ékszer párosítást, a ruhákon nagyon dobhat egy szép ékszeröv, amelyből hihetetlenül nagy választék áll rendelkezésre szalonunkban.

A tengerparti menyasszonyi ruha kiválasztásánál jó, ha arra is gondol az ara, hogy a vőlegény miben érzi jól magát. A szuper királylány toalett és a bermudás- nyitott férfiing kombó nem mindig mutat harmóniát és a koszorús lányok, a násznép öltözékét is meghatározza.   

FEL