felicia-menyasszonyi-ruha

Menyasszonyi ruhák az új évezredre

Az előző évtizedet a királyi esküvők drámai klasszicista hatása jellemezte, ám az új évtized új menyasszonyi ruha trendeket is jelent. 2020-ban a klasszikus fehér darabokon felül ismét divatba jön az alabástrom-és elefántcsont fehér szín, de a csillogás szerelmesei is biztosan megtalálják a nagybetűs ruhát. Merüljetek el velünk a bohém, fodros, csipkés és letisztult fazonokban, ahogy az aktuális trendek diktálják!

Merészen a színekkel!

Az előző szezonokban is nagy sikernek örvendtek a halvány, púderrózsaszínes menyasszonyi ruhák, ám 2020-ban itt az ideje a sárgásbarnás árnyalatoknak is! A gyömbérszín egy csodás átmenet a púder és az ekrü között, és tökéletesen mutat minden bőrtónushoz. Fodrokkal kombinálva a legelegánsabb, sőt, szinte minden kiegészítővel párosítható, legyen az arany, ezüst, fekete, vagy akár élénkebb élénkebb színek. A végeredmény messze eltér a megszokottól, mégis szuper elegáns!

Teljes takarásban, hercegnő-módra!

Az elmúlt évek királyi esküvői után még mindig felfedezhető a “hercegnő effektus” a menyasszonyi trendek között. Elegáns, testhez simuló darabok, akár zsabós nyakrésszel, hosszú ujjal, mandzsettával, a legszebb csipke anyagokkal, és egy csipetnyi csillogással!

Mellbedobással

A mély kivágások már évek óta trendik, ám ebben a szezonban még mélyebbre, olykor már köldökig érnek. Ne feledjük el, hogy ez a darab nem mindenkinek való, és mindig van lehetőség plusz anyagok és betétek hozzáadására, a tökéletes hatás érdekében!

Minimalizmus a maximumon

Megan Markle egy egészen új szintre hozta a minimalizmust a teljesen egyszínű, mintázat nélküli Givenchy menyasszonyi ruhájával. Semmi csipke, semmi gyöngy és csillogás, minimális anyaghasználat, semmi alsószoknya. Tökéletes választás az egyszerű, kifogástalan szabás kedvelőinek, akik nem félnek megmutatni alakjukat!

Kesztyűs kézzel

Az időtlen elegancia jelképe, mégis valamiért szuper modern. A kesztyűk számos variációban visszatértek erre a szezonra, legyen az egyszerű sikkes selyem, apró pöttyös vagy virágmintás, könyökig érő vagy csak csuklóig, az egészen hagyományos és a extravagáns is keveredik a darabokban. Tipp: at esküvőt megelőző fotózásokon, vendégek köszöntésekor és a köszöntő alatt különösen jól mutat, de vacsorához érdemes levenni, egyrészt biztonsági okokból, másrészt, mivel vannak helyzetek, amikor már túlöltözésnek számít.

Káprázatos ragyogás

A csillogás sosem megy ki a divatból, ám ebben a szezonban a tradicionális flittereket és a gyöngyöket leváltják az anyagában csillogós, tükörhatású, és tetőtől talpig ragyogó darabok!

Majdnem semmi

Az átlátszó még sosem volt ennyire elegáns! Az áttetsző, de mégis tökéletesen lefedett menyasszonyi ruhák egyszerre kifinomultak és hagynak egy kis utat a képzeletnek is. A padlóig érő, hosszú ujjú, tetőtől talpig hímzett vagy kövekkel díszített ruhák egy teljesen új szintre emelik a szexi menyasszonyi viseletet. Sok-sok alsó réteggel, elegáns fehérneművel vagy bodyval szuper választás a bevállalósabb hölgyeknek!