Híresek & Gazdagok Nászúton! Nézd meg Te is hova utaznak!

03

Pippa Middleton & James Matthews

Sajtóértesülések szerint Pippa és James nászútjuk első félidejét a Csendes-óceán Tetiaroa szigetén töltötték. Ez a szigetecske a The Brando nevet is viseli, amit korábbi tulajdonosáról Marlon Brandoról kapott. A sziget 35 nádfedeles villával büszkélkedik, melyek mindegyikéhez természetesen saját végtelenített medence is dukál. Egy hét romantika után a friss házasok vissza utazta az Egyesült Királyságba, ahol a vőlegény családjának skótfelföldi birtokán töltöttek még pár napot.

nintchdbpict000209191713

Kate Middleton & William Herceg

Nem árulunk el nagy titkot, Kate & William nászútja, akárcsak az esküvő páratlan volt. Az évszázad esküvőjét követően Cambridge Hercege és Hercegnője elrepültek a Seychelles szigetcsoport “ultra exkluzív” északi szigetére, ahol 10 napot töltöttek. A hotel 720.000 $-os (216 millió FT körül) számlája egy privát villában való elhelyezést, komornyik szolgálatot, korlátlan búvárkodást és spa kezeléseket is tartalmazott – igazi Királyi bánásmód, ugye?

465542_1

 

Miranda Kerr & Evan Spiegel

A szupermodell és a Snapchat vezére Fiji szigetére repültek magángépükkel, ahol a Laucala Island Resort-ban ünnepelték házasságuk első napjait. Ez az exkluzív hotel 3500 hold nagyságú szigeten terül el és a környék átlagárait tekintve 12.000-60.000 $ (4-18 millió Ft között) hajthatjuk álomra a fejünket náluk. A sziget teljesen elzárt a külvilágtól, kizárólag kisgéppel közelíthető meg. A villák üvegfalai páratlan 360 fokos panorámát biztosítanak lakóiknak, valamint itt se spórolták le a végtelenített medencét a tervezők.

screen-shot-2017-06-13-at-10-55-35

 

Jennifer Aniston & Justin Theroux

A legújabb trendnek a “csapatos” nászútnak hódolt Jennifer Aniston és Justin Theroux, akik az otthonukban megtartott esküvőjük után Bora Borára repültek közeli barátaik társaságában. A csapatot állítólag a Four Season luxus szállodájában szállásolták el, ami 120 db vízre épült bungalow-járól vált híressé – ezek a szálláshelyek kizárólag a szálloda yachtjairól érhetőek el.

main-jennifer-aniston-justin-theroux-honeymoon

Amal Alamuddin & George Clooney

Mr. és Mrs. Clooney ugyan már nagyban babáznak imádnivaló ikreikkel, de mindkettőjükről köztudott, hogy igazi válágutazók. Így egy kicsit nehéz volt utánajárnunk, mi is tekinthető nászútnak náluk. Mindenesetre, a Velencében tartott romantikus esküvő után úgy tudjuk Seychelles szigeteken töltöttek kis időt, majd angol privát birtokukon pihenték ki fáradalmaikat.

george_clooney_and_amal_alamuddin_began_their_honeymoon_yesterday

Kim Kardashian & Kanye West

Hogy koronázol megy egy extravagáns vacsorát Versaillesban és egy álom esküvőt egy Toszkán Villában? Természetesen egy Ír nászúttal a Castlemartyr Kastélyszállóban!

kanye-kim-pa630

Jessica Biel & Justin Timberlake

Szuper titkos és szuper romantikus Olaszországban megtartott esküvőjüket követően Jessica és Justin Afrikában, Tanzániában töltötték kalandos nászútjukat. A friss házasoknak ha kedve szottyant a Singita Faru Faru Lodge privát birtokon hőlégballonról is megcsodálhatták Afrika élővilágát.

farufaru1-640x427

 

Victoria Beckham & David Beckham

Nászútjuk 10. évfordulójának megünneplésére Posh és Beck a Seychelles szigetek trópusi paradicsomát választották, ahol érintetlen “ős” beachek, exkluzív spa kezelések kényeztették szuper párosunkat.

nintchdbpict000297603632

Blake Lively & Ryan Reynolds

Az igen kimondása után Blake és Ryan is egy afrikai safari túrát választotta nászútjának, amit sajnos egy munka-út Kanadába megrövidített pár nappal – de később kárpótolták egymást 1. évfordulójukon egy Maldív szigeteki nyaralással.

630x355