Esküvői Ruha Divat 2019

2019 Esküvői ruhái – 2019 tavaszi -nyári trendek rengeteg újdonságot hoztak magukkal. Extrém dekoltázsok , különleges ,szabott szoknyák ,és merész színek jellemzik.


Színek:
Ahogy tavaly nyáron a tengerentúlon a babakék hódított , úgy  jövő évi kollekciókra jellemző lesz a pirosas  ( például Wera Wang kollekciója ) , és a sárgás árnyalú menyasszonyi ruhák..  Ez most így valóban merészen hangzik , de gondoljuk csak bele második ruhának tökéletes választás lehet akár egy piros virág motívumos szoknya , vagy akár egy sárgás árnyalú – arany színű szálakkal díszített míder rész amihez akár az eksüvői dekorációt is igazíthatjuk. A púderes árnyalatok pedig továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek , és már a hazai szalonokban is egyre nagyobb választékban megtalálhatóak a rózsaszínes árnyalatú menyasszonyi ruhák.


Dekoltázsok:

Ami a dekoltázst illeti rengeteg tervezőtől láthatunk mélyen dekoltált esküvői ruhákat és a szokásos v kivágáson túl divatját éli a csónak nyak illetve a teljesen szabadon hagyott vállak. A pántos ruháknál megjelennek a vastagabb- díszesebb pántrészek , melyek gyakran 3D-s virágokkal gyöngyökkel válnak a ruha egyik meghatározó részévé.


 

dekoltalt-eskuvoi-ruha-szabadon-hagyott-vall

A modern minimalista irányzat szintén a 2019-es kollekciók meghatározó eleme lesz. A  szabásában különleges , díszítések és csipke nélküli ruhák hódítása a royal wedding után várható , szinte kötelező volt. Meghan Markle letisztult ruhája rengeteg tervezőt inspirált ( az ő ruháját a Givenchy-ház vezető tervezője álmodta meg ).


minimal-eskuvoi-ruha

Kiegészítők: Ami a 2019-es kampányfotókat illeti rengeteg a csillogás ,  nagy tiarák  ,  és az egyre sűrűbben gyöngyözött – köves fátylak lesznek a középpontban. Az ékszerövek meghatározó elemek lesznek a szezonban hiszen a letisztult ruhákat bárki személyre szabhatja egy köves-gyöngyös övvel , vagy akár egy nagyobb masnival.

Reméljük segítettünk a 2019-es trendek megismerésében.