Szalonunk

Üdvözöllek a Privé Salon by Camilla Menyasszonyi Ruhaszalon oldalán!

A Privé Salon by Camilla Budapest belvárosának legújabb luxus Esküvői Ruhaszalonja.

A város szívében a Bartók Béla úton nyitottuk szalonunkat. A Privé Salon by Camilla exkluzív környezetével méltó hangulatot, vidám és barátságos közeget kíván teremteni Menyasszonyainak!

Csapatunk szakmailag felkészült, tapasztalt, mégis fiatal, naprakész trend ismerettel rendelkező stylistokkal áll szolgálatotokra a tökéletes ruha kiválasztásához. Munkatársaink megszámlálhatatlan sikeres ruhapróbán bizonyították, hogy kínálatunkban mindenki számára ott rejtőzik a tökéletes ruha.  Minden évben részt veszünk Európa és a Világ legnagyobb szakmai kiállításain, hogy Párizsból, Milánóból vagy akár a tengeren túlról hozzuk el Nektek a legfrissebb trendeket.

Európai és tengerentúli tervezők munkáiból gondosan összeválogatott kollekcióval, különleges esküvői ruhákkal, igényes klasszikus darabokkal várunk szalonunkban. Ruháink prémium minőségéről tanúskodik finom anyagválasztásunk, aprólékos kézműves munkát dícsérő csipke, kő és kristály díszítéseink.

Esküvői ruháink bérlésére és megvásárlására egyformán lehetőség nyílik.

A ruhapróba során 2 kategóriával találkozhatsz a szalonban. A kollekciónk tartalmaz PREMIUM és LUXURY kategóriás ruhákat is , így minden  típusú esküvőre megtalálhatod ÁLMAID RUHÁJÁT.

Kollekciónkról ezen a linken tudhatsz meg többet!

Szeretettel várlak a Szalonomban!

Kamilla - tulajdonos

FEL